ZAP! ondersteunt en beloont partners voor investeringen in technologische oplossingen

 

Hoofddorp, 3 januari 2018 – Zyxel, Your Networking Ally, heeft afgelopen jaar het nieuwe EU-partnerprogramma geïntroduceerd dat vandaag officieel is gelanceerd is in de regio’s Scandinavië en Benelux. Resellers die deelnemen aan het Zyxel Ally-programma (ZAP!) en investeren in de technologie-oplossingen van Zyxel worden beloond met kortingen die oplopen tot 12 procent op mkb- en cloudproducten.

Resellers hebben toegang tot een drieledig partnerschapssysteem: Ally, Silver en Gold. Doorgroeien naar een hoger niveau is mogelijk door te investeren in vier productgroepen:

  • Runrate (1 punt) – Producten ontworpen voor kleine bedrijven en verkocht via traditionele distributie aan wederverkopers of online.
  • SMB & Licenses (ieder 3 punten) – Branchespecifieke technologieproducten met verbeterde functiesets die zijn ontworpen om te worden verkocht via geaccrediteerde VAR’s.
  • Cloud (5 punten) – Op de cloud gebaseerde oplossingen geboden door onze VAR-community.

Het programma omvat een reeks incentives, voordelen en voortdurende samenwerking, ondersteund door de online partnerportal. Dit biedt exclusieve promoties, driemaandelijkse engagementpremies, marketingmiddelen, toegang tot evenementen en directe contactlijnen met alle distributeurs en Zyxel.

Andere nieuwe programmafuncties zijn verkoop- en oplossingsopleidingen (online en offline), directe kortingen op distributie (vanaf 5% voor Ally-partners), pre-sales ondersteuning en geavanceerde technische support.

“De vernieuwing van het partnerprogramma is sterk afgestemd op ons nieuwe doel voor ons merk wereldwijd – gericht op wat belangrijk is voor onze partners”, aldus Peter van der Putten, Head of Channel van Zyxel Benelux. “Het maakt Zyxel veel toegankelijker. We willen onze partners meer betrekken, investeren in diegenen die oplossingen willen verkopen en hen marges en winst bieden wanneer ze met ons samenwerken.”

Van der Putten vervolgt: “We bieden ook nieuwe groeimogelijkheden, met name in de cloud, met onze Nebula-oplossing. Daarnaast bieden we Multi technologie oplossingen, zoals switching, draadloze netwerken en beveiliging. Elke partner die zich bezighoudt op meerdere technologische gebieden zal het veel gemakkelijker vinden om zich door de verschillende niveaus (Ally, Silver en Gold) te bewegen.”
Een ander belangrijk onderdeel is de ondersteuning voor branchespecialisten. Deze partners zullen eindgebruikerleads, uitgebreide ondersteuning bij offertes en branche-training ontvangen.

“We willen echte samenwerking mogelijk maken voor alle Zyxel-partners. Of je nu net je eerste Zyxel-product hebt verkocht of een lange en succesvolle geschiedenis bij ons hebt, het programma is er om aan de behoeften van de reseller te voldoen en voordelen te bieden waarmee hij zijn bedrijf kan laten groeien”, voegt Van der Putten toe.

Voor meer informatie over ZAP! en de nieuwe voordelen die worden aangeboden, ga naar https://youtu.be/Ud5a-iJrUzA.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

 

Het bericht Zyxel vernieuwt EU-partnerprogramma: Zyxel Ally-programma (ZAP!) verscheen eerst op Lubbers De Jong.