Multy Pro is finalist in categorie Best Smart Home Network


Hoofddorp, 10 oktober 2017Zyxel, Your Networking Ally, zet de wereldwijd toonaangevende ‘Multy Pro’ Managed WiFi Solution in de schijnwerpers tijdens het Broadband World Forum dit jaar. Met deze oplossing kunnen service providers snel, kosteneffectief een naadloos wifi leveren met een uitzonderlijke gebruikerservaring voor thuisgebruik. De breedbandinnovatie Multy Pro is finalist in de categorie Best Smart Home Network van de prestigieuze jaarlijkse breedbandprijzen die op Broadband World Forum (BBWF) 2017 worden uitgereikt.

De premium ‘Multy Pro’ Managed WiFi Solution beschikt over uitmuntend presterende gateways met WiFi-excellence, optimale combinaties van hard- en software, evenals een WiFi-mesh systeem om de prestaties van het wifi te optimaliseren en volledige thuisdekking te leveren. Dienstverleners kunnen de kosten van supportgesprekken en servicebezoeken verminderen, dankzij de multifunctionele TR-069 en TR-181-ondersteuning op afstand. “Omdat consumenten meer bandbreedte-verslindende applicaties gebruiken en hun verwachtingen van continue connectiviteit stijgen, groeit de druk op dienstverleners om naadloze thuiswifi te leveren. Dit is precies wat Multy Pro mogelijk maakt”, aldus Wayne Hwang, VP van Service Provider Business Unit bij Zyxel. “Bovendien is het voor gebruikers mogelijk met Multy Pro’s Remote Management-app zelfstandig beheer uit te voeren, waardoor klachten van klanten tot het verleden behoren.”

LTE3300
Naast dat Multy Pro meedingt voor de Best Smart Home Network Award, staat ook Zyxel’s bliksemsnelle LTE3300 op de lijst voor Best Wireless BroadBand Solution. Deze oplossing wordt getoond tijdens BBWF als onderdeel van het uitgebreide Zyxel portfolio dat een one-stop-shop voor LTE-behoeften biedt, of dat nu binnenshuis, buiten of onderweg is. LTE3300 omvat bliksemsnel 4G en LTE-connectiviteit als een back-up voor vaste netwerken of als combinatie om betrouwbaarheid en bereik te verhogen, bijvoorbeeld in de metro of landelijke gebieden.

Nebula Cloud Network Management
Zyxel zal ook de voordelen tonen van cloudmigratie voor managed services providers (MSP’s) netwerken met de Nebula Cloud Network Management Solution. Deze Zyxel oplossing stelt MSP’s in staat om efficiëntie en productiviteit te verhogen door een groot aantal bedrade, draadloze en beveiligingsapparaten te beheren vanuit een enkele cloud-interface.
Zyxel staat van dinsdag 24 oktober tot en met donderdag 26 oktober op Booth D104B in zaal 21 op Broadband World Forum 2017, in Messe Berlin, Duitsland. Voor meer informatie zie: http://bbwf.zyxel.com/.

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN) en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN) en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. Het motto van het bedrijf is dan ook: ‘Zyxel, Your Networking Ally’. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Het bericht Zyxel toont Managed WiFi Solution voor service providers op Broadband World Forum 2017 verscheen eerst op Lubbers De Jong.