Houten, 5 februari 2018 – Arrow Electronics is officieel benoemd tot leidend distributeur van AlgoSec in Nederland.

AlgoSec is een toonaangevende leverancier van bedrijfsgestuurde security managementoplossingen die bedrijven helpen veiliger, wendbaarder en meer compliant te worden. De AlgoSec Security Management-oplossing automatiseert op intelligente wijze het beheer van netwerkbeveiliging via cloud, SDN en on-premise netwerken. Gebruikers kunnen vanaf één beeldscherm automatisch de connectiviteitsvereisten van applicaties ontdekken, vanuit bedrijfsperspectief proactief risico’s analyseren en op intelligente wijze uitgebreide beveiligingswijzigingen automatiseren – en dat alles zero-touch en naadloos georkestreerd in elke omgeving.

Arrow en AlgoSec hebben meer dan een jaar nauw met elkaar samengewerkt in Nederland en onlangs een distributiecontract voor de Nederlandse markt gesloten. AlgoSec heeft al sterke zakelijke relaties met Arrow in Spanje, Portugal, het VK en Australië en ziet een mooie kans om met Arrow in Nederland samen te werken om zijn security managementoplossing nog beter onder de aandacht van resellers en grootzakelijke klanten te brengen.

Marc-Henri Guy, regional sales director bij AlgoSec: “Arrow biedt significante toegevoegde waarde aan onze gezamenlijke klanten. De distributeur heeft zich het afgelopen jaar bewezen door een aantal nieuwe enterprise klanten aan ons te verbinden dankzij zijn kennis en expertise. We zien veel potentieel in de Nederlandse markt en merken dat onze propositie in deze regio goed aanslaat. In Arrow hebben we een goede partij gevonden om deze groeimarkt voor ons te ontsluiten.”

Bart van Rheenen, general manager Arrow ECS Nederland: “We zijn verheugd dat we AlgoSec aan ons security-aanbod mogen toevoegen. De producten van AlgoSec sluiten goed aan op ons bestaande portfolio en completeren zodoende onze dienstverlening zodat we een nog beter, op maat gesneden security-aanbod kunnen leveren aan onze klanten en eindgebruikers.”

++++

Over Arrow
Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en bedrijfscomputingoplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan 125.000 fabrikanten van apparatuur, contractfabrikanten en commerciële klanten via een wereldwijd netwerk in meer dan 80 landen.

Over AlgoSec
Als toonaangevende leverancier van bedrijfsgestuurde security management oplossingen helpt AlgoSec ’s werelds grootste organisaties bij het afstemmen van hun beveiliging op de bedrijfsprocessen. Met AlgoSec kunnen gebruikers netwerken van bedrijfsapplicaties ontdekken, in kaart brengen en migreren, proactief risico’s analyseren vanuit het bedrijfsperspectief, cyberaanvallen aan bedrijfsprocessen verbinden en op intelligente wijze veranderingen op het gebied van netwerkbeveiliging automatiseren via hun cloud, SDN en on-premise netwerken. Meer dan 1.500 bedrijven, waaronder 20 uit de Fortune 50, maken gebruik van AlgoSec-oplossingen om hun organisaties doorlopend flexibeler, veiliger en compliant te maken. Sinds zijn oprichting is AlgoSec de enige partij in zijn industrie met een niet-goed-geld-terug-garantie.

Het bericht Arrow benoemd tot leidend distributeur voor AlgoSec in Nederland verscheen eerst op Lubbers De Jong.