Leusden, 1 februari 2018 – AnylinQ Group B.V., IT-kennispartner en specialist op het gebied van dataoplossingen, investeert in de optimalisatie van zijn recruitment en heeft Michael van Zanten (37) aangesteld als Corporate Recruitment Manager.

Voor zijn aanstelling bij AnylinQ Group was Van Zanten directeur-eigenaar van een recruitmentbureau. De afgelopen 10 jaar werkte hij in de IT-infrastructuurbranche en heeft zodoende veel relevante ervaring en een groot netwerk opgebouwd. Van Zanten deed in het verleden regelmatig zaken met TenICT, dat vorig jaar werd overgenomen door AnylinQ.

In zijn nieuwe functie is Van Zanten verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van het recruitmentproces bij AnylinQ Group. De recruitmentactiviteiten worden geïntensiveerd en geoptimaliseerd door onder andere de implementatie van een recruitmentsysteem en door het in kaart brengen en managen van de beleving van de kandidaat. Van Zanten rapporteert aan Dennis Kuipers, CEO van AnylinQ Group.

“Recruitment heeft betrekking op alle lagen van de organisatie. Het is belangrijk dat iedereen ervan doordrongen is dat in het recruitmentproces elk contact belangrijk is. De beleving van de kandidaat met het bedrijf moet kloppen en helemaal in lijn zijn. Daarom zal ik ook nauw samenwerken met de afdelingen sales en marketing”, zegt Van Zanten over zijn nieuwe functie. “Er staat veel te gebeuren bij de AnylinQ Group en ik vind het interessant onderdeel te zijn van zo’n veranderende organisatie.”

Kuipers: “Onze business bestaat uit advies- en dienstverlening en dat is mensenwerk pur sang. Door ons recruitmentproces te optimaliseren kunnen we de juiste mensen aan boord halen om onze ambities te realiseren. Deze belangrijke verantwoordelijkheid is bij Michael in goede handen.”

##

Over AnylinQ Group
AnylinQ Group is een kennispartner en leverancier van totaaloplossingen voor opslag, beheer, beveiliging en gebruik van bedrijfsdata. Meer dan 200 gedreven AnylinQ-professionals zorgen ervoor dat bedrijfsdata van klanten ten alle tijde beschikbaar zijn, strategisch gebruikt kunnen worden en beheerd worden conform alle wettelijke eisen. De continuïteit van de bedrijfsvoering is hierdoor gegarandeerd. AnylinQ heeft in het voorjaar van 2017 TenICT overgenomen en is hierdoor een van de grootste gespecialiseerde IT-infrastructuurbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft maar liefst vier maal op rij een FD Gazelle Award gewonnen vanwege snelle groei. AnylinQ is onderdeel van een breed ecosysteem van leidende technologiebedrijven en is kennispartner van onder andere Huawei, VMware en Commvault.
Meer informatie: www.AnylinQ.com

Het bericht AnylinQ Group stelt Michael van Zanten aan als Corporate Recruitment Manager verscheen eerst op Lubbers De Jong.